Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

LAND ROVER prezintă gama renovată de biciclete

27 iun. 2017,, 14:33   Ştiri Auto
2020 0

Land Rover prezintă patru modele noi de biciclete, care o vor completa pe cea existentă a legendarului brand. Odihna activă, plimbări prin parc cu bicicleta, călătorii pe șoselele extravilane sau pe potecile de pădure, coborâri în pantă sau curse pe teren accidentat – toate acestea corespund perfect modului activ de viață în stilul Land Rover. Patru noutăți în două serii, SIX FIFTY și DYNAMIC, îmbină în sine calitatea tradițională, tehnologiile avansate, designul rafinat și fiabilitatea incredibilă.

Bicicleta SIX FIFTY (SIX 50) SERIES V cu cadrul din aliaj ușor, de 20 inch, se potrivește de minune amatorilor odihnei active. Modelul își poate manifesta caracterul sportiv și pe șosea, dar și pe un teren accidentat, iar inserările în punctele de tensiune maximă ale cadrului garantează fiabilitatea și rigiditatea. Furca Suntour M3030 va garanta satisfacția maximă și siguranța, dar și un vast diapazon de viteze. Bicicleta este echipată cu frânele hidraulice Tektro și roți de 27,5 inch.

Cadrul de un alb-galben viu identifică modelul SIX 50 SERIES X în șirul altor modele ale colecției Land Rover. Bicicleta cu roțile mai mari, de 27,5 inch, este creată pentru un mod activ de viață, iar furca Suntour M3030 o face cu adevărat universală în orice situație. Modelul are frâne hidraulice Shimano și anvelope Schwalbe Rapid Rob 650B, care asigură un ambreiaj perfect cu carosabilul și au caracteristic de viteză perfecte.

Bicicleta Dynamic Pure – un model montan fără cusur cu șasiu dublu, completat de un amortizor Suntour Raidon Air Shock. Confortul și siguranța oricărei călătorii sunt create de furca Suntour XCT și un diapazon de 27 viteze. Ambreiajul este garantat de anvelopele fiabile Schwalbe Rapid Rob 650B cu protecție contra perforării, iar securitatea - de frânele hidraulice.


Dynamic Air – modelul creat expres pentru cei care sunt gata oricând să vireze de pe șosea pentru a se avânta în aventurile unui teren accidentat. Amortizorul RockShox Monarch reduce vibrațiile eficient, iar anvelopele Schwalbe Smart Sam asigură ambreiajul chiar și cu suprafețele umede. Modelul este echipat cu frâne hidraulice. Accesul la cele 27 viteze se face prin intermediul comutatorului Shimano.

Plus la gama extinsă de biciclete, care include acum noutăți strălucite pentru modul activ de viață, Land Rover mai oferă și dispozitive originale pentru transportarea comodă a bicicletelor pe SUV-urile brandului. Montarea pe cârligul de remorcă are un mecanism, care încarcă și descarcă rapid bicicletele și este livrat împreună cu plăcuța pentru numerele de înmatriculare și panoul luminilor de semnalizare, confecționate din aluminiu și alte materiale ușoare.

Dispozitivul pentru transportarea bicicletelor pe acoperiș este ideal pentru cele ușoare, de viteză. Acesta permite fixarea lor sigură și fără efort pe acoperiș, scoțând doar roata/față. Fiecare dispozitiv este menit pentru a transporta o bicicletă, de tot pe acoperiș pot fi instalate două asemenea dispozitive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?