Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Fostul soţ al Elenei Băsescu, cu noua iubită pe o insulă romantică

27 iun. 2017,, 00:30   Externe
2153 0

Iubita lui Bogdan Ionescu pleacă dintr-o vacanţă în alta. Dacă în urmă cu două săptămîni a vizitat Grecia, Insula Santorini, acum fotomodelul se relaxează în Italia, alături de Syda, care a dus-o într-unul dintre cele mai romantice locuri. Cei doi s-au fotografiat îmbrăţişaţi în Capri, semn că escapada i-a apropiat şi mai mult.

La începutul acestei veri o veste bombă cădea în rîndul apropiaţilor Elenei Băsescu. Fostul ei soţ, Bogdan Ionescu (38 de ani), fusese văzut în compania altor tinere, ba chiar una dintre ele se pare că i-a picat chiar cu tronc. Bogdan se afişa într-un club din Herăstrău la finele lunii mai cu Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în cercurile mondene. De atunci, relaţia celor doi nu a stat pe loc, iar la o lună distanţă îi găsim tot împreună, de data aceasta într-o escapadă romatică. Maria este cea care a dezvăluit că noul ei iubit o răsfaţă şi a dus-o într-unul dintre cele mai romantice locuri, Insula Capri.

Dacă despre fostul soţ al Elenei Băsescu se ştie că face afaceri şi a divorţat după patru ani de mezina fostului preşedinte, Maria este o tînără care a cochetat cu moda în trecut, fiind prezentă la tot felul evenimente de profil. Şatena a lucrat şi ca hostess la unul dintre restaurantele din Herestrău şi a intrat într-o relaţie cu Syda după o despărţire dureroasă de fostul logodnic, unul dintre patronii celui mai în vogă club din Bucureşti, separare care a avut loc după o relaţie de cîţiva ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?