Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Premii de 100 de mii de lei pentru cei mai buni specialiști din țară

26 iun. 2017,, 17:00   Societate
1651 0

Comisia pentru decernarea Premiului Naţional a lansat înscrierea candidaților cu realizări remarcabile în domeniile de importanţă naţională, pentru participare la ediția din anul curent, notează NOI.md.

Participanții vor concura în mod individual sau colectiv în domeniile ştiinţei, tehnicii, culturii, artei şi sportului. Înaintarea candidaților conform sferei de activitate şi rezultatelor obţinute o vor face ministerele de resort, Academia de Ştiinţe a Moldovei, universităţile, uniunile de creaţie, Comitetul Național Olimpic și Sportiv, federaţiile de sport, laureaţi ai Premiului Naţional şi laureaţi ai Premiului de Stat.

Scrisorile de recomandare cu indicarea domeniului de decernare a Premiului, precum și lucrările candidaților pentru concurs urmează a fi prezentate Comisiei pînă la 28 iulie curent.

Anual, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Independenței Guvernul acordă 10 premii naţionale în valoare de 100 de mii de lei, ca semn de gratitudine pentru promovarea spiritului novator și pentru realizările ce au sporit prestigiul țării noastre pe plan internațional.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?