X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Autoritățile nu au găsit o soluție la problema deșeurilor

26 iun. 2017,, 16:30   Capitala
1837 0

Deșeurile menajere din capitală vor putea fi depozitate la gunoiștea de pe str. Uzinelor, în apropiere de suburbia Băcioi, doar pînă la 5 iulie curent.

Deși au rămas zile numărate pînă atunci, autoritățile capitalei nu au găsit, deocamdată, un nou loc unde să fie transportat gunoiul din Chișinău în continuare.

Viceprimarul capitalei Nistor Grozavu a declarat astăzi că reprezentanții Primăriei vizitează „diferite locuri” care ar putea fi folosite pentru depozitarea deșeurilor din Chișinău: „O decizie definitivă încă nu a fost luată”.

Potrivit lui Grozavu, soluția ar fi totuși gunoiștea de la Țînțăreni, raionul Anenii Noi, acolo unde gunoaiele au fost duse pînă în anul 2010, iar locuitorii satului se opun și astăzi ideii de a relua transportarea deșeurilor.

„Noi oricum trebuie să investim acolo pentru a instala stația de epurare, a consolida digul și alte lucrări. Oriunde ne-am duce, asta înseamnă investiții suplimentare”, a adăugat Grozavu.

Menționăm că la începutul acestei luni deșeurile din capitală nu au fost strînse timp de cinci zile, în curțile blocurilor formîndu-se mormane de gunoaie, după ce au protestat și locuitorii din Bubuieci, care s-au plîns pe mirosul greu și probleme de sănătate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?