X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce calităţi trebuie să aibă cei care vor să se angajeze la Facebook

26 iun. 2017,, 23:00   Externe
2472 0

Jeff Reynar este director al departamentului de inginerie al Facebook în New York. În această calitate a intervievat aproape 100 de oameni într-un an. El dezvăluie pentru Business Insider ce fel de persoane vrea reţeaua de socializare să angajaze.

Cum trebuie să arate candidaţii ideali pentru a ocupa slujbele în cadrul gigantului american?

"Vrem să angajăm oameni îndrăzneţi şi dispuşi să rezolve probleme dificile precum cele cu care se confruntă clienţii, probleme tehnice dificile care ne-ar permite să construim lucruri noi", povesteşte Reynar. De asemenea, el a mai spus că oamenii pe care vor să-i angajeze trebuie să ştie să prioritizeze, să fie concentraţi mai degrabă pe rezolvarea problemelor mari, importante decît pe rezolvarea celor mici.

Jeff Reynar spune că la Facebook se angajează oameni care provin din diferite medii, fie că au renunţat la studii sau nu. "Avem oameni care au învăţat programare singuri şi avem oameni care au doctorate în cibernetică". El a mai spus că vor să angajeze oameni de peste tot pentru a avea un grup divers, deoarece acest fapt le permite să creeze produse pentru toată lumea aducînd un set de perspective diferite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?