Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Polițiștii desfășoară mai multe acțiuni pe teritoriul țării (VIDEO)

26 iun. 2017,, 15:20   Societate
2069 0

Pe parcursul zilelor de odihnă oamenii legii au demarat mai multe activitățil de prevenire a infracțiunilor, notează NOI.md.

Printre acestea se numărăr contracararea cazurilor de pungășii în transportul public urban, a cazurilor de jaf și a furturilor din locuințe, accesoriilor de la automobile, precum și activități la prevenirea încălcării prevederilor legislaţiei privind controlul tutunului, cu repartizarea pliantelor informative şi recomandări utile la acest compartiment, notează NOI.md.

În același context au fost desfășurate activități educative la taberele cu sejur de zi ce activează în capitală, dar şi acţiuni de informare a cetăţenilor care se odihnesc în preajma lacurilor.

Iar la organizarea și desfășurarea măsurilor suplimentare de prevenire şi contracarare a comerţului ilicit stradal în adiacentul Pieţei Centrale au fost antrenate forțe suficiente de angajați ai Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău, INP al IGP și DTC al MAI, fiind informate persoanele predispuse la asemenea acţiuni ilegale despre sancţiunile legislaţiei în vigoare.

Poliţia capitalei va monitoriza şi va întreprinde acţiuni specifice proactive în continuare la capitolul remedierii situaţiei criminogene şi asigurarea ordinii publice pe teritoriul deservit.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?