X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

12 şoferi au fost amendaţi de poliţişti în ultimele 48 de ore (VIDEO)

26 iun. 2017,, 12:11   Societate
3005 0

Pe parcursul a 48 de ore polițiștii au intervenit la solicitarea a 41 de conducători auto implicaţi în accidente rutiere, dintre care patru persoane s-au ales cu traumatisme, notează NOI.md.

Conform legislaţiei în vigoare, poliţiştii au întocmit procese-verbale şi au aplicat amenzi în privinţa a 12 şoferi, aceștia din urmă fiind sancţionaţi de la 900 pînă la 1500 de lei. Totodată, au fost aplicate 60 de puncte de penalizare. Iar celelalte cazuri privind stabilirea tuturor cricumstanţelor producerii accidentelor, cu emiterea deciziilor de sancţionare ulterior, se află în proces de investigare.

Polițiștii au mai desfăşurat acţiuni inopinate de verificare a mijloacelor de transport din cadrul unei companii de taxi, în contextul respectării regulilor de exploatare a automobilelor şi prevenirii accidentelor rutiere în timpul transportării de pasageri. Astfel, au fost elucidate încălcări la acest capitol comise de către şoferi, fiind întocmite cinci procese-verbale cu privire la contravenţii, cu aplicarea amenzilor în sumă totală de 3000 de lei. Iar administratorii companiei au fost sesizaţi în acest context cu remiterea prescripţiilor şi informarea ulterioară a poliţiştilor.

Poliţia Capitalei reaminteşte şi atenţionează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului de circulaţie rutieră.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?