X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Drapelul regiunii transnistrene, arborat la o tabără din Crimeea

26 iun. 2017,, 11:40   Politică
4211 9

Drapelul regiunii transnistrene a fost prezentat drept „drapel al unei țări” la deschiderea celei de-a șaptea ture în tabăra de vară pentru copii „Artek” din peninsula Crimeea.

La ceremonie a participat și președinte rus, Vladimir Putin, în spatele căruia se aflau și drapelele republicilor separatiste din Ucraina - Donețk și Lugansk. Putin a amintit că această tabără de copii a fost înființată în 1925 și că „Artek” este un centru internațional unde vin cei mai buni copii din diferite țări, transmite agenția TASS.

„Eu sînt sigur că aici veți învăța lucrul cel mai important – să fiți prieteni. Nu contează de unde vin semenii voștri, să știți întotdeauna că ei vă sînt prieteni”, a declarat președintele rus.

Imediat după discursul lui Vladimir Putin a început defilarea drapelelor regiunilor din Federația Rusă, după care și a reprezentanților de peste hotare. Astfel, alături de drapelele unor țări cum ar fi Italia, SUA sau Franța, a fost prezentat și cel a regiunii transnistrene, dar și ale republicilor separatiste Donețk și Lugansk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?