X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Are 41 de ani, dar arată ca o adolescentă (FOTO)

27 iun. 2017,, 03:00   Externe
10118 1

La prima vedere v-aţi putea lăsaţi păcăliţi să credeţi că este o tînără studentă. În realitate însă Lure Hsu urmează să împlinească 42 de ani.

Femeia, originară din Taiwan, a dezvăluit care sînt secretele care au ajutat-o să-şi conserve aspectul, precizînd că regimul alimentar este cel mai important.


Supranumită de presa din Taiwan şi China „Zeiţa fără vîrstă“, Lure Hsu este designer de interior şi a devenit celebră în mediul online după ce sora ei, Sharon (35 de ani), care este actriţă, a publicat pe Facebook o imagine cu ea, alături de urări cu ocazia împlinirii a 40 de ani. Fanii actriţei au rămas de-a dreptul uluiţi de vîrsta surorii sale şi de aspectul ei incredibil de tineresc. Într-un interviu pentru revista „Friday“, Lure a dezvăluit secretele de top care au ajutat-o să se menţină într-o asemenea formă, precizînd că mănîncă multe legume şi bea foarte multă apă.

Femeia spune că hidratarea este de departe cel mai important aspect. De asemenea, Lure a explicat că se ţine departe de băuturile cu zahăr şi bea o ceaşcă de cafea neagră în fiecare dimineaţă.

Cînd vine vorba de dietă, Lure este o fană a preparatelor vegetariene, iar varza chinezească e preferata ei. Consumă în general mîncare uşor aromată şi evită sosurile picante. Ea sfătuieşte să renunţăm la alimentele grase şi să consumăm cît mai puţină carne şi mai multe alimente bogate în proteine şi fibre, iar sportul nu trebuie să lipsească din „meniu“.


Lure le recomandă femeilor să îşi hidrateze pielea în fiecare zi, pentru că, odată ce pielea are suficientă apă, nu mai aveţi de ce să îngrijoraţi în legătură cu îmbătrînirea şi apariţia ridurilor. „Hidratarea este extrem de importantă, ea încetineşte procesul de îmbătrînire şi reduce apariţia liniilor fine şi a altor probleme ale pielii“, a declarat Lure citată de The Independent.

Crema de protecţie solară joacă un rol important în aspectul proaspăt al femeii: „Pentru a vă menţine pielea sănătoasă, soarele este foarte important, dar nu expunerea excesivă, mai ales în timpul verii. Chiar şi atunci cînd soarele nu este puternic, ar trebui să folosiţi protecţie solară, deoarece pielea atinsă de soare este mai uscată şi face mai uşoară apariţia unor pete şi a liniilor fine.“ În plus, Lure ia suplimente nutritive în fiecare zi, inclusiv pilule de vitamina C şi colagen, pentru a-și menţine strălucirea pielii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?