X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O nouă cursă: Chișinău-Geneva

26 iun. 2017,, 10:01   Economie
1691 1

O companie aeriană din Moldova lansează o nouă cursă din Chişinău spre Geneva.

Zborurile din capitala Moldovei spre unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Elveţiei vor demara la 15 decembrie, în ajunul sărbătorilor și vacanțelor de iarnă, informează NOI.md.

Potrivit unui comunic al companiei, noua rută va fi operată iniţial de două ori pe săptămînă, în zilele de luni şi vineri. Costul va constitui 79 de euro pe sens, cu toate taxele incluse.

Geneva este una dintre cele mai importante destinaţii de business din Europa, cunoscută și ca „centrul întîlnirilor internaţionale”, oraşul fiind amplasat între Alpi şi munţii Jura, în vestul Lacului Geneva, cel mai mare lac cu apă dulce de pe bătrînul continent. Unul dintre cele mai frumoase oraşe din Elveţia, la rîndul său, deschide calea spre cele mai renumite staţiuni de schi din Europa.

Pe lîngă noua cursă aeriană spre Geneva, compania operează cu succes zboruri directe spre 28 de destinaţii, precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucureşti, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cele 5 curse sezoniere – Antalya, Heraklion, Tivat, Corfu şi Zakynthos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?