Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Furtună violentă în nordul Germaniei soldată cu doi morți

23 iun. 2017,, 19:30   Externe
1733 0

Cel puțin două persoane au murit în urma unei furtuni violente care a lovit joi nordul Germaniei, unde traficul feroviar a fost întrerupt între mai multe localități, potrivit poliției, relatează AFP.

Victima, un bărbat în vârstă de circa 50 de ani, a murit după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla la Uelzen, la sud de Hamburg, a anunțat poliția locală într-un comunicat.Cea de-a doua victimă - o femeie în vîrstă de 83 ani - a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac care a căzut pe șoseaua din apropierea orașului Hannover.

Soția lui, care se afla și ea în mașină, a fost rănită ușor, iar o ciclistă care circula nu departe de acest loc a fost rănită grav de prăbușirea unui alt copac.

Legăturile feroviare între Hamburg, Berlin, Bremen, Kiel și Hanovra au fost întrerupte de ploi puternice și din cauza copacilor căzuți pe șine, potrivit Deutsche Bahn, operatorul german de cale ferată.

În orașul Hamburg s-a format chiar o tornadă, la circa zece kilometri de aeroport, potrivit echipajelor de salvare.


La sud de acest oraș, mai multe acoperișuri au fost avariate și câteva oi au murit strivite de arborii căzuți.

În apropiere de Bremen, mai multe persoane care asistau la un spectacol muzical intitulat "Uragan" au fost nevoite să se refugieze în mașini.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?