X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

În SUA a fost deschis un bar imens dedicat „Game of Thrones“

24 iun. 2017,, 02:30   Externe
1615 0

La Washington a început să funcționeze The Game of Thrones Pub, dedicat serialului fantastic american "Game of Thrones"(Urzeala Tronurilor), informează portalul/ Film.

Localul a fost deschis miercuri, 21 în iunie. Creatorii acestuia au comasat trei localuri învecinate, ca într-un final suprafața totală a pub-ului să fie de 279 de metri pătrați.

În interiorul barului au fost recreate diverse decoruri din „Game of Thrones“, în special, „Hall of Faces Sala fețelor” (potrivit scenariului aceasta este o cameră secretă a templului, unde se păstrează fețele morților). În plus, în incinta localului există și o copie a Tronului de Fier de mărime naturală, precum și o sculptură în formă de cap de dragon.

În meniul Game of Thrones Pub s]nt băuturi cu titluri tematice, de exemplu, cocktailul cu denumirea „The North Remembers“, numit astfel în cinstea unui episod al show-ului fantezie sau „Drakaris“ (comanda prin intermediul căreia dragonii erau forțați să arunce flăcări).

Barul va funcționa pînă la sfîrșitul lunii august. De ce a fost stabilit anume un astfel de program de lucru nu a fost precizat. Costul cocktailurilor în local este 13-15 dolari. Ideea de a crea un astfel de local a apărut în legătură cu lansarea noului sezon, cel de-al șaptelea al serialului „Game of Thrones“, care este programată pentru 16 iulie.


"Game of Thrones" este difuzat pe canalul american HBO din anul 2011. A șaptea parte a show-fantezie va fi penultima, filmările celui de-al optulea sezon vor începe

în toamna acestui an. Serialul a fost creat în baza seriei de cărți: „Cîntec de gheață și foc” (titlu original: „A Song of Ice and Fire”), scrisă de romancierul și scenaristul american George R. R. Martin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?