Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Dezvăluiri din familia regală: Nimeni nu vrea să fie rege sau regină

23 iun. 2017,, 23:00   Externe
3077 0

Într-un interviu recent, Prințul Harry a făcut cîteva dezvăluiri din interiorul Case Regale pe care nimeni nu le-ar fi bănuit.

El a declarat că nu aspiră să devină rege și mai mult decît atît, din spusele lui Harry, se pare că nici fratele său, Prințul William nu ar fi atît de încîntat, potrivit mirror.co.uk.

„Nimeni din Familia Regală nu își dorește să fie rege sau regină” a spus Harry.

Harry a punctat faptul că Familia Regală este o „forță a binelui”, însă nimeni nu aspiră să ajungă la conducere. Prințul este al cincilea în linie la tron și a vorbit, într-un interviu, cu cei de la US Magazine Newsweek.

„Există vreun membru al Familiei Regale care să vrea să fie rege sau regină? Nu cred, dar ne vom îndeplini îndatoririle la momentul potrivit. Monarhia este o forță a binelui și vom avea grijă să păstrăm atmosfera pozitivă pe care a obținut-o și păstrat-o Regina de mai bine de 60 de ani. Lucrăm să modernizăm monarhia britanică și nu o facem pentru noi, ci pentru oamenii buni care ne înconjoară”, a declarat Prințul.


Vizibil afectat, Harry a vorbit și despre moartea mamei sale, Prințesa Diana, întărind ideea că niciun copil nu ar trebui să meargă în spatele unui sicriu, așa cum a făcut-o el în 1997.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?