Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Asasinii minorei de la Străşeni, condamnaţi într-un nou dosar

22 iun. 2017,, 17:04   Societate
6377 0

Cei trei minori, condamnaţi de către Judecătoria Străşeni la cîte 6 ani şi 8 luni privaţiune de libertate pentru omorul minorei Cristina Parhomenco, s-au ales cu noi termene de detenţie pentru huliganism.

Curtea de Apel Chişinău l-a condamnat marţi, 20 iunie, pe Vitalie Vlad, 17 ani, la 2 ani de închisoare, iar pe complicii săi, în vîrstă de 15 şi 16 ani, la cîte un an de detenţie.

Dosarul penal pentru huliganism a fost intentat pe numele celor trei minori acuzaţi de omor pentru comportamentul lor în perioada urmăririi penale şi pe parcursul procesului de judecată. Ei au ameninţat cu moartea ofiţerul de urmărire penală şi pe sora victimei. În afară de aceasta, ei au înjurat şi au numit cu cuvinte indecente apropiaţii victimei, dar şi oamenii legii.

Şi în timpul procesului de la Curtea de Apel, cei trei minori au avut un comportament obraznic, exprimîndu-se indecent chiar în timpul pronunţării sentinţei, scrie crimemoldova.com.

Cristina Parhomenco, în vîrstă de 14 ani, a fost omorîră la 25 noiembrie, 2016. Expertiza medico-legală a arătat că fata a fost lovită în cap de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit. Victima a fost găsită peste cîteva zile într-o construcţie părăsită.


Pentru comiterea crimei au fost reţinuţi 4 adolescenţi, însă unul nu a fost atras la răspunde pe motiv că la momentul comiterii crimei avea doar 13 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?