X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Trenul de pe cursa Chişinău-Odesa va circula mai des

22 iun. 2017,, 17:20   Societate
1907 0

Începând cu data de 23 iunie curent, trenul de pe cursa Chişinău – Odesa, care, anterior, circula în zilele de sâmbătă şi duminică, va fi repus în circulaşie inclusiv în zilele de vineri.

Orarul va fi valabil până în data de 8 septembrie 2017. Astfel, conform acordului încheiat de CFM cu reprezentanşii căilor ferate din Ucraina, trenul va circula temporar de trei ori pe săptămână. Precizăm că, în cazul în care fluxul de pasageri se va menşine şi anterior, perioada de circulaşie a garniturii va fi prelungită.

Amintim că, graşie colaborării administraşiei Î.S. „Calea Ferată din Moldova” cu reprezentanşii Serviciului Vamal, dar şi sprijinului EUBAM, controlul vamal pentru pasagerii cursei respective este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chişinău, înainte de îmbarcarea pasagerilor în tren, iar procedura nu se mai repetă şi la frontieră. Decizia vine în suportul călătorilor, cu scopul reducerii timpului de călătorie. În acest fel, timpul călătoriei a fost redus cu circa 40 de minute spre Odesa şi cu aproximativ 50 minute la întoarcere.


Trenul de pe cursa Chişinău – Odesa porneşte din staşia Chişinău la ora 8:11 şi ajunge la destinaşie la ora 12:25. La întoarcere, trenul porneşte din Odesa la ora 16:00 şi ajunge la Chişinău la 20:15.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?