X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Traficant de droguri reţinut în flagrant delict (VIDEO)

22 iun. 2017,, 13:30   Societate
2359 0

Un individ în vîrstă de 24 ani, anterior judecat de mai multe ori pentru infracţiuni legate de droguri, a fost reţinut şi încătuşat, notează NOI.md.

Activitatea criminală a suspectului a fost monitorizată şi documentată de către forţele de ordine, pe parcursul a cîteva săptămîni, perioadă în care s-au acumulat probe suficiente în contextul demonstrării complicităţii acestuia în circulaţia ilegală de droguri.

Forţele de ordine au organizat ambuscade speciale, fiind surprins în flagrant delict, cînd ar fi încercat să comercializeze substanţe narcotice pe stradă din Capitală. Acesta a fost reţinut în automobilul cu care se deplasa, unde au fost efectuate percheziţii autorizate, fiind depistate şi ridicate 50 de pacheţele cu o substanţă fărămiţată şi uscată, asemănătoare etnobotanicelor. De asemenea s-au găsit şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urmă vînzărilor de droguri.

În acest sens, cantitatea de masă vegetală urmează a fi expertizată la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, iar suspectul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii mari. Conform legii sînt aplicate sancţiuni sub formă de amendă în mărime de la 19 000 lei la 25 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.


Poliţiştii şi procurorii continuă investigaţiile cazului, privind identificarea complicilor lui, precum şi provenienţa şi metodele de transportare a drogurilor.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?