Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Mîndria raionului Strășeni! (FOTO)

22 iun. 2017,, 10:52   Sport
2546 0

UFC Străşeni are o nouă victorie în palmares!

Discipolul antrenorului Alexandru Trohin, Anton Sergiu, va reprezenta Republica Moldova la campionatul european de lupte corp la corp „Russian Style Hand to Hand”, asta după ce săptămîna trecută, la campionatul intern cu acest gen de luptă, organizat în incinta Universităţii de Stat de Educatie Fizică și Sport, s-a clasat pe prima poziţie, anunță cu mîndrie Primăria mun. Strășeni.

Alexandru Trohin, preşedintele „UFC Străşeni”, s-a declarat mulţumit de prestaţia elevului său, care a depus un efort atît moral cît şi fizic, considerabil, răsplata fiind rezultatele obţinute.

De menţionat că sportivii din oraşul Străşeni nu sînt la primele victorii, aceştea, de la infiinţarea clubului, au participat la diverse campionate, printre care „OPEN TATAMI”, “ABU DHABI WARRIORS” şi altele, de unde s-au întors numai cu victorii.


În context, Primăria municipiului Străşeni mulţumeşte şi felicită „UFC Străşeni” pentru performanţa obţinută, salutînd orice gen de activitate ce presupune promovarea modului de viaţă sănătos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?