Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon va vizita la începutul lunii august Muntele Athos

24 iun. 2017,, 12:59   Politică
4851 10

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, intenționează să viziteze la începutul lunii august Muntele Athos, din Grecia, şi să se întîlnească în acelaşi timp cu preşedintele şi cu prim-ministrul acestei țări.

Șeful statului a vorbit despre această vizită marţi seara, în timpul unei emisiuni în direct la Accent-TV.

"În timpul călătoriei mele precedente la Muntele Athos, mi-am promis să revin încă odată în aceste sfinte locuri", a menţionat el.

În timpul dialogului în direct cu telespectatorii, în cadrul căruia ei au putut să-i adreseze diferite întrebări, de exemplu despre lipsa unui bazin de înot pentru sportivi la Chişinău, Igor Dodon a promis că pînă la sfîrşitul mandatului său prezidenţial va construi în capitala Moldovei un palat al sportului.

"Vreau ca în acest palat al sportului să existe toate cele necesare sportului. Ştiu foarte bine că în Chişinău e nevoie de un bazin, fiul meu cel mai mare se ocupă cu polo pe apă şi cunosc această problemă nu din auzite", a spus preşedintele.

Preşedintele le-a mulţumit telespectatorilor şi cetăţenilor RM pentru întrebările pe care i le-au adresat.

„În această perioadă am primit peste 2500 de scrisori din partea cetăţenilor, cu diferite cereri şi propuneri. Apreciez acest lucru ca pe o mărturie directă a faptului că oamenii au încredere în mine, cred în mine", a spus el.

Potrivit lui Dodon, "perioada neagră se apropie de sfîrşit".

„Nu trebuie însă să lăsăm mîinile în jos, eu nu le las, deşi am oponenţi şi în Guvern, şi în Parlament. Există o lumină la capătul tunelului şi noi o vedem deja. Oponenţii noştri în curînd vor pleca în istorie, iar unii dintre ei – la închisoare", a subliniat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?