Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ronaldo „va plăti“ ca să nu ajungă să facă închisoare în Spania

21 iun. 2017,, 12:20   Sport
2583 0

Pentru ca să plătească datoriile și să obțină un verdict mai blînd al judecătorului pe acest caz, fotbalistului portughez i-au fost oferite 60 de zile.

Atacantul Clubului de Fotbal spaniol „Real“ Cristiano Ronaldo a decis să plătească 14,8 milioane de euro autorităților fiscale din Spania, ca să evite închisoarea pentru eschivarea de la achitarea taxelor de stat. Data exactă a achitării nu a fost comunicată, transmite postul de radio Cope.

După cum a fost menționat, sportivul va fi audiat în instanța de judecată la 31 iulie. În același timp, lui Ronaldo i-au fost oferite 60 de zile pentru a-și plăti datoria. În cazul în care fotbalistul nu va achita la timp, împotriva lui vor fi aplicate sancțiuni severe, în conformitate cu legislația Spaniei.

Vă reamintim că Procuratura Spaniei a deschis un dosar penal împotriva jucătorului echipei naționale a Portugaliei. Potrivit datelor instituției de supraveghere, sportivul timp de trei ani nu a achitat în fondul Trezoreriei spaniole aproximativ 14,7 milioane de euro.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?