Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Campionatul național la ciclism va avea loc în Chișinău

20 iun. 2017,, 16:42   Sport
2538 0

Campionatul Republicii Moldova la ciclism pe șosea va avea loc în perioada 24-25 iunie în municipiul Chișinău, pe traseul Chișinău-Cimișlia.

Participanții se pot înscrie la două discipline olimpice: cursa individuală contra timp pe o distanță de 25 km și cursa la linie pe distanța de 140 km.

Potrivit antrenorului principal al lotului național de ciclism, Alexandr Oală, în acest an sînt așteptați să participe aproximativ 100 de sportivi, atît sportivi licențiați, cît și sportivi amatori la cinci categorii de vîrstă: cadeți, juniori, tineret, seniori și amatori transmite IPN.

Înscrierile se vor face pînă pe data de 23 iunie pe adresa de e-mail a Federației de ciclism din Moldova, moldciclism@gmail.com, dar și la fața locului înainte de începerea competiției. Sportivii amatori vor achita o taxă de participare de 100 lei.

Competiția este organizată de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația de Ciclism din Moldova și are un buget de 35 de mii de lei. Cîștigătorii vor primi premii financiare de la 300 la 800 de lei în funcție de categoria de vîrstă, medalii, diplome și un tricou cu însemnele campionatului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?