Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Caras a devenit unul dintre antrenorii clubului „CFR” din România

20 iun. 2017,, 11:40   Sport
2343 0

Specialistul moldovean Emil Caras a intrat în stafful tehnic al clubului de fotbal „CFR”.

Antrenorul, originar din Moldova, a devenit încă o dată unul dintre asistenții specialistului român Dan Petrescu, numit antrenor principal al clubului de la Cluj, relatează NOI.md.

În clubul „CFR” (Căile Ferate din România – nota red.) Emil Caras a fost numit antrenor secund, devenind asistent al antrenorului român Dan Petrescu. Contractul a fost semnat pe un termen de doi ani. Dan Petrescu, în numele personalului tehnic, a calificat obținerea trofeului de campion deja în sezonul următor drept o prioritate a „CFR”. Petrescu a mai menționat că de dragul clubului de la Cluj a refuzat multe oferte recente.


Precizăm că, înainte de numire la clubul român, Emil Karas a activat în calitate de asistent al lui Dan Petrescu în stafful clubului arab „Al-Nasr”, în care el a trecut în octombrie 2016. Din cariera antrenorului moldovean mai face parte munca în calitate de antrenor al echipei „Dacia” Chișinău, FC „Tiraspol”, „Olimpia” Bălți (care acum poartă numele de „Zarea” – nota red.). A activat în calitate de asistent al antrenorului Dan Petrescu în „Dinamo” (Moscova), „Kuban” (Krasnodar), „Alania” (Vladikavkaz), echipa „Al-Arabi”, clubul românesc „Tîrgu Mureș” și cel chinez „Jiangsu Suning”.

Clubul „CFR” de trei ori a devenit campion al României – în 2008, 2010 și 2012. Fotbaliștii clubului de la Cluj de patru au cîștigat Cupa României – în anii 2008, 2009, 2010 și 2016. Potrivit rezultatelor ultimului sezon, care s-a încheiat în luna mai, clubul de la Cluj s-a poziționat pe locul patru în clasamentul Ligii I.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?