Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cantitate impunătoare de alcool contrafăcut găsită într-o gospodărie (VIDEO)

19 iun. 2017,, 15:10   Societate
4139 0

Oamenii legii au demascat activităţile a doi locuitori ai capitalei, implicaţi în contrafacerea băuturilor alcoolice tari şi comercializarea lor în pieţe, notează NOI.md.

Respectiv, în gospodăria unui bărbat din comuna Truşeni, în vîrstă de 50 de ani, poliţiştii au depistat în cadrul unor percheziţii autorizate, băuturi alcoolice contrafăcute, alcool etilic, capace, sticle pentru îmbuteliere, precum şi alte recipiente, camuflate într-o anexă a casei. Cantităţile de băuturi erau comercializate atît în capitală, cît şi pe teritoriul ţării, bărbatul obţinînd ilegal profituri băneşti impunătoare. Iar în orăşelul Durleşti ofiţerii de investigare a fraudelor economice au descins în locuinţa uni bărbat de 49 de ani, unde la fel au fost depistate băuturi alcoolice contrafcăute, recipiente din plastic, capace, precum şi sticle cu băuturi pregătite pentru comercializare ilicită.

În acest context au fost ridicate toate probele delicte şi depozitate pînă la decizia instanţei de judecată, iar bărbaţii sînt cercetaţi penal pentru practicarea activităţii de întreprinzător şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 47 de mii de lei la 67 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?