O aeronavă de pasageri, lovită de fulger

O aeronavă de pasageri, lovită de fulger

O navă a Companiei Atlas Global a fost lovită de fulger la scurt timp după decolare de la Istanbul spre Tbilisi, transmite postul de televiziune Rustavi 2.

 

Potrivit martorilor, incidentul din zona Aeroportului Ataturk a provocat panică în rîndul pasagerilor. În cele din urmă, nava s-a întors în portul aerian. Cursa spre Tbilisi a fost reținută cu cîteva ore. Pasagerii au ajuns în capitala Georgiei cu o navă de rezervă.

„La 15-20 minute după decolare, toți au văzut o lumină puternică și fulgerul a lovit avionul”, a spus unul dintre pasageri, David Loladze. Imediat după aceasta au apărut probleme cu controlul navei și pilotul a decis să aterizeze, transmite RIA Novosti.

Potrivit unui alt pasager, în urma incidentului nimeni nu a avut de suferit. Totodată, Serviciul de presă al Aeroportului Istanbul a comunicat că cursa spre Tbilisi a fost reținută din cauza intemperiei.

În octombrie 2016 un fulger a lovit aeronava companiei islandeze lowcost WOW air. Incidentul a avut loc în timpul cursei Reykjavik-Paris. 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load