Brandurile internaționale cer de la un second hand din Chișinău despăgubiri

Brandurile internaționale cer de la un second hand din Chișinău despăgubiri

Companiile vestimentare internaționale Tommy Hilfiger, Calvin Klein Trust, Hugo Boss și Trusardi SPA au solicitat în primă instanță despăgubiri în valoare totală de peste 800 de mii de lei de la un vînzător de haine second-hand.

Solicitarea a fost respinsă de judecător, însă reprezentantul acestor branduri internaționale au contestat hotărîrea la Curtea de Apel Chișinău.

Companiile vestimentare internaționale Tommy Hilfiger Licensing, The Calvin Klein, The Hugo Boss și Trusardi SPA au înaintat o cerere de chemare în judecată împotriva Uzprimatex SRL. Marile branduri de articole vestimentare solicită constatarea folosirii neautorizate, obligarea de a distruge produsele, încasarea despăgubirilor materiale, morale și a altor cheltuieli de judecată în valoare de peste 800 de mii de lei.

În cadrul procesului de judecată s-a constat că Uzprimatex SRL a importat haine de mîna a doua din Germania, în loturi estimate în kilograme. Marfa este vîndută în centrul comercial Mega Hand de pe str. Tighina 65 din capitală. Acest centru comercial are două nivele, iar produsele de second-hand ale celor mai celebre mărci pot fi găsite la prețuri derizorii.

Executorul judecătoresc angajat la solicitarea marilor branduri a constatat că în acest magazin sînt comercializate produse care poartă mărcile Tommy Hilfiger, Calvin Klein, The Hugo Boss, Trusardi și altele. Totuși, în cadrul acestui proces de judecată nu a fost demonstrat că marfa comercializată era contrafăcută.

Judecătoria Chișinău (sediul Rîșcani) a considerat drept neîntemeiată cererea înaintată de companiile Tommy Hilfiger Licensing, The Calvin Klein, The Hugo Boss și Trusardi pe 15 martie curent. Reprezentantul acestor branduri celebre nu s-a oprit aici și a contestat încheierea primei instanțe la Curtea de Apel Chișinău. Prima ședință de examinare a cauzei este fixată pentru finele lunii iunie 2017.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

observer 19 iun. 15:19

злобному павиану, как всегда - возбудился, пукнул в лужу и забрызгал всё слюной.

moldoveanu 19 iun. 11:57

а при чем тут какая та малдаванка воровка русского происхождения???
они всегда отличаются не хорошим поведением в чужих странах.
все знают кто есть русы.
и молдован тоже знают как приличных, порядочный людей, в отличии от русомонголов.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load