Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Avertizare meteorologică! Vremea se schimbă brusc

16 iun. 2017,, 13:15   Societate
3144 0

Meteorologii anunță vreme ploioasă pentru următoarele cinci zile.

Precipitațiile vor începe de mîine și vor continua, în special în nordul și centru țării, în decurs de aproape o săptămînă.

Mîine, 17 iunie, va ploua abundent în partea de sud a țării, iar la nord și în centru se așteaptă precipitații însoțite de descărcări electrice. Vremea va fi destul de răcoroasă în partea de nord a țării, unde se va încălzi pînă la +20 de grade ziua. În centru vor fi maxim +23 de grade și +25 de grade la sud.

Duminică temperatura aerului va scădea și mai mult, astfel, la nord vom avea cel mult +18 grade ziua, +19 în centru și cu un grad mai mult vor arăta termometrele locuitorilor din sudul țării. Totodată, se așteaptă precipitații abundente pe întreg teritoriul țării.

Începînd cu ziua de luni se mai încălzește puțin, dar ploile vor continua în partea de nord și în centrul țării. Maximele temperaturii aerului vor oscila între +24 și +26 de grade.


Marți și miercuri vremea va fi caldă, se va încălzi până la +29, +30 de grade, dar meteorologii susțin că în localitățile din nordul și centrul țării va continua să plouă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?