Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Asociația Oamenilor de Afaceri are un nou director general

16 iun. 2017,, 13:02   Economie
2331 0

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) are un nou director general – Alexandru Baltag, care îl va înlocui în acest post pe Andrei Crigan, relatează NOI.md.

Alexandru Baltag a remarcat că această funcție este o onoare pentru el, dar reprezintă și o mare responsabilitate. „AOAM și-a cîștigat un meritat renume în zona nonguvernamentală și reprezintă o punte între asociațiile de business și autoritățile publice. Îmi propun în special să întărim legăturile cu membrii noștri, să susținem și mai puternic micile afaceri din Moldova și să jucăm un rol sporit în atragerea investițiilor străine în țara noastră”, a declarat noul director general.


Fostul director general Andrei Crigan i-a urat succesorului său rezultate pozitive, exprimîndu-și speranța că AOAM va înregistra noi progrese în colaborarea cu partenerii săi. „Am toată încrederea în noul director general și îi doresc mult succes. Sînt sigur că AOAM va continua să fie o instituție importantă pentru businessul moldovenesc”, a spus Andrei Crigan.


Noul director general are 32 de ani și este doctor în relații internaționale și studii europene. A absolvit Universitatea de Stat din Moldova, iar apoi a studiat în România și Franța. A publicat articole și studii în presa internă și externă despre relațiile internaționale, integrarea europeană, geopolitică, energetică. În ultimii doi ani a fost consilier al viceprim-ministrului și Ministrului Economiei în domeniul cooperării economice internaționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?