Un miliardar celebru vrea să doneze o parte din avere, dar nu știe cui

Un miliardar celebru vrea să doneze o parte din avere, dar nu știe cui

Miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com Inc, a apelat la o sursă neobişnuită de inspiraţie privind modul în care să-şi doneze o parte din avere: Twitter, relatează Agerpres, care citează Reuters.

"Vreau ca mare parte din activitatea mea filantropică să-i ajute pe oameni aici şi acum - pe termen scurt - la intersecţia dintre nevoia urgentă şi impactul de durată", a scris într-o postare pe Twitter Bezos, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de peste 76 de miliarde de dolari. 

„Dacă aveţi idei, răspundeţi la acest tweet cu ideea în cauză (dacă credeţi că această abordare este greşită, mi-ar plăcea să aud şi asta)", a adăugat el. 

Demersul pare să semnaleze o schimbare a modului în care Bezos abordează filantropia, notează Reuters. Miliardarul şi-a investit mare parte din averea sa obţinută cu Amazon în explorarea spaţiului, prin intermediul companiei sale Blue Origin. De asemenea, el a susţinut Fundaţia familiei Bezos condusă de părinţii săi.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

David 18 iun. 09:52

Ajutati copiii

Наталия 17 iun. 08:48

Удачи Гордимся вами О вас заговорят как о великом гений Дай бог вам здоровье Пусть будет пример для подражание других людей Будем молится за ваше здоровье Хочется с вами по общаться Здоровье вам великий человек

Виктор Чечель 17 iun. 08:39

«Имея такую «Комсомольскую правду», и унионистской пропаганды не надо» Читать на http://moldvul.blogspot.md/

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load