X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Radicali ucraineni au atacat un moldovean (VIDEO)

8 iun. 2017,, 11:34   Societate
19373 52

Un grup de naționaliști înarmați au atacat un moldovean, din cauza hărții rusești.

Incidentul scandalos a avut loc pe 7 iunie, la Odesa. Radicali din Ucraina au oprit mașina unui cetățean al Moldovei cu înregistrare rusă. Văzînd harta Rusiei lipită pe portbagaj, ei s-au năpustit asupra bărbatului în tricou roșu, care ieșise din mașină. Radicalii au început să-l insulte pe cetățeanul Republicii Moldova, folosind limbaj necenzurat, amenințîndu-l cu o răfuială cumplită:

- Ce, ești prost, moldoveanule?

- Scuzați, băieți.

- Cui trebuie scuzele tale! Filmează-l pe ...! Data viitoare vei sta lat la Stația de montaj a anvelopelor, ai înțeles?!


- Eu n-am știut.

- Ce nu ai știut că ducem război cu Rusia? Tu, idiotule! Nu știai că e război?! Să nu te mai văd!

Moldoveanul a început să dezlipească harta. Însă ucrainenii i-au cerut să o lipească din nou. După aceea au filmat cu camera video „incidentul“ cu el, iar apoi i-au ordonat să rupă abțibildul. Ceea ce acesta a și făcut.

Materialul video cu incidentul publicat pe rețelele de socializare a cauzat o mulțime de comentarii negative față de radicali. Unul dintre cele mai vorbitoare în acest sens îi aparține lui Alexei Alexis: „Cel mai important lucru e să filmeze încă o izbîndă! Situația în care s-a pomenit șoferul nu e deloc de invidiat, s-au năpustit asupra lui cu toată haita. E la modă filmatul și, iar în caz de ceva, se ascund după fusta lui Avacov. Și l-ar fi închis pe om. Iar așa se cerea, desigur, lovitura de răspuns în maxilarul eroului".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?