Dodon, despre gluma lui Putin

Dodon, despre gluma lui Putin

Igor Dodon spune că nu el a fost vizat în gluma făcută de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, atunci cînd a fost întrebat despre imixtiunea Rusiei în alegerile din alte state, notează NOI.md.

Întrebat despre implicarea Moscovei în politica altor state, liderul de la Kremlin a glumit: „Întrebaţi-l pe Dodon, el ştie”. Astăzi, la insistența jurnaliștilor, Igor Dodon și-a expus punctul de vedere asupra comentariului făcut de Putin.

„Nu a fost o glumă pe seama cuiva. Noi am avut o discuție de vreo 30 de minute înainte de ședința plenară a Summitului de la Sankt Petersburg, în cadrul căreia am abordat mai multe subiecte, inclusiv fraudele în alegerile din diferite țări din regiune. Probabil și din aceste considerente dumnealui a făcut această aluzie. Nu cred că se implică Federația Rusă la noi. Trebuie să ne uităm la cei care sînt destul de activi în ceea ce ține de implicarea în campania electorală din Moldova, dar la sigur mai puțin din partea Federației Ruse”, a comentat astăzi Dodon.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load