Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Putin a sugerat redirecţionarea întrebării lui Dodon

2 iun. 2017,, 18:30   Politică
9708 16

Vladimir Putin l-a menţionat pe omologul său moldovean Igor Dodon în timpul răspunsului la una din întrebări.

Preşedintele Rusiei a rugat să i se redirecţioneze lui Dodon întrebarea despre imixiunea Rusiei în mersul alegerilor din SUA, care au avut loc în noiembrie anul trecut. Răspunsul lui Putin a fost enunţat în timpul Forumului Economic Internaţional de la Sankt-Petersburg, care are loc zilele acestea, comunică NOI.md.

Gluma cu menţionarea preşedintelui Moldovei, care participă la forum, a fost enunţată în timpul examinării chestiunii privind posibila imixiune a Rusiei în mersul alegerilor prezidenţiale din SUA. După întrebarea moderatoarei Megyn Kelly adresată prim-ministrului Indiei Narendra Modi, dacă el crede în faptul imixiunii Rusiei, Putin a glumit: “Întrebaţi-l pe Dodon, el ştie”.


Precizăm, Igor Dodon participă pentru prima data la Forumul Economic de la Sankt-Petersburg în calitate de preşedinte al Moldovei. El a rostit vineri, 2 iunie, de la tribuna forumului un discurs, menţionînd inadmisibilitatea valorilor occidentale pentru Moldova şi “rectificarea” situației după recenta ameliorare a cooperării cu Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?