X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Î.S.”Poşta Moldovei” a deschis o nouă Agenţie poştală! ©

2 iun. 2017,, 16:33   Business
3911 0

Astăzi, 2 iunie, s-a desfăşurat evenimentul de deschidere a Agenției Poștale MD-4101 din orașul Cimișlia.

La deschidere au participat: directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Serghei Nastas, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pîrgaru, directorul Centrului de Poștă Cimișlia, Ludmila Manea, președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, angajații dar și clienții Î.S. „Poșta Moldovei” din Cimișlia.



În cadrul evenimentului, directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a accentuat faptul că deschiderea agenției poștale în Cimișlia reprezintă unul dintre obiectivele întreprinderii pentru anul 2017 „Ne-am propus în acest an să deschidem noi agenții și oficii poștale în localitățile unde avem un număr mare de clienți. În acest an Î.S. „Poșta Moldovei” vine cu schimbări importante, care au scopul de a ajuta atât angajații cât și clienții instituției. Le doresc lucrătorilor Agenției Poștale MD-4101 succes și să aibă cât mai mulți clienți.

Totodată, Serghei Nastas a remarcat că Poșta Moldovei nu mai este un simplu intermediar de corespondență. „Acum suntem capabili să prestăm întreaga gamă de servicii financiare: de la încasări și eliberări de plăți până la procesul complet de microfinanțare".



Prezent la eveniment, președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, a spus: „Felicit reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei” pentru rezultatele pe care le are și pentru succesul de a deschide agenții poștale. Mă bucur că avem încă o filială în oraș și le doresc succes angajaților agenției”.

În cadrul evenimentului, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pîrgaru, a remarcat că Î.S. „Poșta Moldovei” este instituția care continuă să se dezvolte și să ofere tot ce este mai bun clienților săi. Acesta a felicitat angajații agenției și le-a urat succes.

Directoarea Centrului de Poștă Cimișlia, Ludmila Manea, şi-a exprimat recunoştinţa pentru o astfel de contribuţie semnificativă în mediul de dezvoltare şi în viaţa culturală a raionului. ,,Este o zi importantă nu doar pentru angajații întreprinderii, dar și pentru clienții noștri, care sunt peste 12 mii. Prin aceste deschideri, Î.S.„Poșta Moldovei” demonstrează că este o instituție modernă, care corespunde așteptărilor clineților și lucrătorilor săi și oferă servicii calitative în continuare.”

Cei mai entuziasmați au fost lucrătorii agenției, dar și beneficiarii Î.S. „Poșta Moldovei” din Cimișlia. Aceștia au spus că au așteptat agenția mult timp, iar deschiderea acesteia reprezintă un pas important pentru viitorul orașului. Sediul instituției este modern şi dotat cu echipamente de ultimă generaţie pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților.

Menționăm că unul dintre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" este asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o deservire înaltă și la preţuri accesibile. Astfel, amenajarea şi deschiderea agențiilor poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale este un criteriu primordial.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?