X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Grozavu a fost ELIBERAT din arest la domiciliu

30 mai. 2017,, 15:40   Societate
2521 1

Nistor Grozavu a fost eliberat din arest la domiciliu și va fi cercetat sub control judiciar. Magistrații de la Curtea de Apel au acceptat recursul avocaților viceprimarului Nistor Grozavu.

Viceprimarul a fost reținut în dosarul cu parcările cu plată.

Potrivit Centrului Anticorupție, viceprimarul Nistor Grozavu ar fi semnat contractul cu firma austro-ungară ce urma să gestioneze parcările cu plată din oraș, fără aprobarea CMC, iar licitația ar fi fost trucată. Atît Grozavu, cît și restul banuiților au facut parte din comisia care a aprobat contractul cu firma ce urma să construiască parcările cu plată. Șeful Direcției transport, Igor Gamretchi, un fost consilier municipal, milionarul Alexandru Pincevschi și reprezentanții a 3 firme de parking sînt cercetati în același dosar.

În total, în acest dosar figurează 11 banuiți, dintre care 4 sînt cercetati în libertate. Printre ei se numără și milionarul Alexandru Pincevschi, care săptămîna trecută a fost plasat din arest în izolator în arest la domiciliu pentru că ar fi colaborat cu ancheta, dar și șeful de la Calea Ferată, Iurie Topală, cercetat în libertate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?