Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Transportă copilul tău în siguranță! Campanie INP

30 mai. 2017,, 18:30   Societate
4004 0

Inspectoratul Național de Patrulare a lansat proiectul „Transportă copilul tău în siguranță!”, în cadrul căruia au fost prezentate obiectivele acestuia și activitățile care vor fi petrecute pe parcursul anului curent.

Proiectul „Transportă copilul tău în siguranță!” se axează pe implementarea unei campanii de promovare și conștientizare a maturilor în importanța utilizării obligatoriul a sistemelor de reținere și a siguranței copiilor în unitățile de transport.

Prin intermediul acestui proiect, #INP îndeamnă societatea să transporte corect copiii în mașini, adică să utilizeze sistemele speciale de reținere sau scăunelele auto.

,,Primordial pentru #INP este reducerea numărului copiilor traumatizați în urma accidentelor rutiere", a menționat şeful INP Livii Baziuc.



Campania este desfășurată de IPN în parteneriat cu Federația Internațională de Automobilism, Alianța Estică pentru Transport Sigur și Durabil din Marea Britanie, Parlamentul Republicii Moldova, mai multe ministere și direcții, și un șir de școli auto.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?