X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

O femeie și trei bărbați au avut de suferit în urma unui incendiu la Botanica

30 mai. 2017,, 13:34   Capitala
2078 0

Un incendiu s-a produs în această dimineață, 30 mai, într-un bloc locativ din strada Zelinski, sectorul Botanica al capitalei. Flăcările au izbucnit într-un apartament de la parter. Trei persoane au fost transportate la spital, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, incendiul a izbucnit aproape de ora 07.00. Sosiți la fața locului, pompierii au evacuat trei persoane din apartament, doi bărbați și o femeie cu vîrstele de 31, 38 și 59 de ani. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, focul mistuind bunurile materiale dintr-o cameră cu suprafața de 12 metri pătrați.

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească precizează că două dintre persoanele evacuate au suferit arsuri grave ale corpului, iar o persoană s-a intoxicat cu fum. Medicii le-au acordat asistență medicală de urgență și i-au transportat la spital.

De asemenea, în timpul misiunii de serviciu, un angajat al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a primit arsuri la degetele mîinii stîngi, fiindu-i acordat ajutor medical la fața locului.

Circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie investigate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?