X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Arsenal cîștigă cupa Angliei pentru a 13 oară

27 mai. 2017,, 23:00   Sport
2746 1

Arsenal câștigă cupa Angliei pentru a 13 oară în istorie cupa. Acesta este numărul record de trofee obținut de o echipă în această competiție. Echipa lui Wenger a învins în finală Chelsea Club cu 2-1. Astfel Wenger reușește să obțină un trofeu în acest sezon, după ce în campionat au ocupat doar locul 5.

Arsenal începe repriza activ și deja în minutul 5 înscrie primul gol, Alexis Sanchez este autorul golului. După golul înscris echipa lui Wenger nu se oprește, dar continuă atacurile sale. În minutul 13 Sanches șutează puternic, dar mingea trece peste poartă, după care imediat urmează răspunsul celor de la Chelsea cu un șut a lui Diego Costa blocat de Mertesacker. Arsenal pierde două șanse să înscrie cel de al doilea gol în primele 20 minute. Ambele echipe au fost active în atac, iar Arsenal a ratat șansă după șansă. Pe rând, jucătorii lu Wenger ratează câte o șansă, Ozil și Welbeck au șutat, iar Cahill salvează poarta celor de la Chelsea. Prima repriză se încheie cu o lovitură liberă ratată de Chelsea.

A doua repriză începe cu atacurile echipei Chelsea, dar jucătorii echipei Arsenal se apără bine. Mertesacker este eroul primelor 10 minute a reprizei secunde, acesta a salvat de nenumărate ori echipa de gol. În minutul 67 Moses încasează al doilea cartonaș galben și lasă echipa sa în minoritate. Din minutul 70 cu un jucător mai puțin pe teren, Chelsea continuă atacurile. În minutul 76 al partidei cu zece jucători pe teren Diego Costa egalează. În minutul 79 al partidei nou intratul pe teren Giroud pasează decisiv pentru golul lui Ramsey. Ozil șutează puternic, dar bara salvează echipa lui Conte.

Pentru prima dată în istorie Wenger nu reușește să se califice cu echipa sa în grupele UEFA Champion League.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?