Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Alertă de securitate în Londra!

27 mai. 2017,, 20:32   Externe
2040 0

Teatrul Old Vic din Londra a fost evacuat de poliţie în cadrul unei alerte de securitate, poliţiştii spunându-le celor prezenţi că ”sunt îngrijoraţi” cu privire la un obiect din clădire, scrie Independent.



Teatrul Old Vic din Londra a fost evacuat în timpul unei interpretări a piesei ”Woyzeck”, după ce poliţia a primit informaţii cu privire la o alertă de securitate nespecificată.

Poliţia a confirmat că spectatorii au fost forţaţi să părăsească teatrul central din Londra - care este situat lângă staţia Waterloo - incidentul fiind descris drept o "alertă de securitate".

Cei prezenţi la incident au postat fotografii pe social media, arătând numărul celor care părăsesc clădirea, precum şi un cordon care blochează drumurile din jur.

"Poliţia a fost chemată, la ora 14:38, sâmbătă, 27 mai, la The Cut, Waterloo, după ce a fost raportată o alertă de securitate la un teatru. Teatrul a luat decizia de a evacua clădirea. Specialiştii sunt la locul incidentului ", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?