X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Mînzat a ajuns în arest cu un dinte spart și o coastă fracturată (FOTO)

27 mai. 2017,, 13:47   Societate
10849 3

Avocatul Valerian Mînzat susține că a ajuns la spital, cu un dinte spart și o costă fracturată. Mânzat spune că a fost bruscat violent la inspectoratul de poliție. Declarațiile au fost făcute de către avocat pentru promotime.md.


Cert este faptul că informaţiile au fost categoric respinse de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir. Acesta spune că aseară, când Mânzat a fost dus la Inspectoratul de Poliție Ciocana, la fața locului era și avocatul lui Mînzat.

Contactat telefonic de către Realitatea.md, la unul dintre telefoanele lui Mîzat a răspuns soția acestuia, care ne-a rugat să nu mai apelăm acest număr de telefon și refuză să facă comentarii pe marginea acestui subiect.


Amintim că în seara zilei de ieri acesta a declarat că este escortat la Inspectoratul de Poliție Ciocana.

„Sunt acum prezent la Inspectoratul de Poliție Ciocana. Poliția a primit sentința care impune reținerea mea. Știam că va veni această hârtie de o lună în urmă și de la o zi la alta, am la mine pașapoartele și lei de plecare dar nu m-am eschivat pentru că sunt nevinovat și pentru 32.000 de lei pe care nu i-am ridicat de la Moldasig să fiu condamnat la 9 ani de pușcărie, eu cred că asta nu e normal în justiție și trebuie demonstrat acest lucru. Continui să cred că justiția noastră este selectivă, iar dosarele de decid după cum bate vântul și după cum cântă facebook dar eu am familie, copilaș care nu se culcă până nu vin eu acasă”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?