X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ginerele lui Trump este investigat de FBI

27 mai. 2017,, 04:03   Externe
5424 1

Ginerele lui Donald Trump, investigat de FBI. Ginerele președintelui american Donald Trump, Jared Kushner, a intrat în atenția Biroului Federal de Investigații (FBI) și este cercetat pentru relațiile sale cu Rusia, au afirmat joi cotidianul Washington Post și televiziunea NBC, citate de Agerpres.

Kushner este investigat din cauza relațiilor cu cetățeni ruși, printre care ambasadorul Rusiei în SUA, Serghei Kisliak, și un bancher din Moscova.

Ancheta este condusă de Robert Mueller, un procuror independent, care vrea să afle dacă a existat o coordonare între echipa de campanie electorală a lui Trump și guvernul Rusiei.

FBI crede că ginerele președintelui deține informații importante pentru anchetă, însă NBC nu a reușit să afle dacă Biroului Federal de Investigații i-a cerut lui Kushner vreun document sau dacă este suspectat de vreo infracțiune.

Jared Kushner este căsătorit cu Ivanka Trump și este unul din consilierii apropiați ai lui Donald Trump, avînd un rol important în politica externă a SUA. Și Ivanka Trump este angajata Casei Albe, dar fiica președintelui nu primește salariu.

Cei doi soți sînt printre cei mai bogați oameni de la Casa Albă. Ivanka Trump și Jared Kushner au o avere de pînă la 741 milioane de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?