Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

“S-a căsătorit” cu stația de tren pe care o iubește de 36 de ani

27 mai. 2017,, 03:01   Externe
6258 0

Carol Santa Fe pare, la prima vedere, o femeie obișnuită. Însă, ea are o pasiune neobișnuită pentru lucrurile neanimate.

Pentru ea, atracția față de obiecte nu reprezintă o formă de nebunie, ci este ”ca și cum ar fi bisexuală sau lesbiană”.




În urmă cu un an și jumătate, femeia, acum în vîrstă de 45 de ani, ”s-a căsătorit” cu stația de tren de care este îndrăgostită de 36 de ani și cu care, spune ea, întreține relații sexuale în gînd. În fiecare zi, Carol Santa Fe, care lucrează ca ajutor de voluntar, în San Diego, călătorește 45 de minute cu autobuzul ca să ajungă la stația de tren Santa Fe din California și să petreacă timp alături de aceasta.

Americana a botezat stația de tren cu numele Daidra și spune că aceasta este soția sa. Aniversarea unui an de la ”căsătorie” a avut loc în 2016, de Crăciun, potrivit The Mirror. ”Nu am început o relație pînă în 2011, dar eram îndrăgostită de stație de cînd eram doar o copilă. Cînd ne-am căsătorit, am stat acolo în fața ei și i-am spus că o iau să-mi fie parteneră. A fost cea mai fericită zi din viața noastră”, a declarat Carol Santa Fe.

Carol nu se simte deloc rușinată de faptul că este obiectofilă – persoană atrasă sexual de obiecte și structuri neînsuflețite. Mai mult, ea spune că adoră să se plimbe în jurul stației, să se uite la ”partenera” ei, să se bucure de compania ei și să vorbească cu ea, să-i povestească cum i-a fost ziua. ”Cînd o ating simt ca și cum ea mă ține, de fapt, în brațe și mă sărută.

Nu fac sex cu stația în public pentru că vreau să fiu respectuoasă. Nu aș face asta cu un om în public, așa că nu văd de ce aș face-o în acest caz. Fac sex cu Daidra în mintea mea, cînd stau acolo. Îmi place în special cînd aud cum trenurile pornesc motoarele – asta mă excită”, a mai spus femeia. Carol trăiește în California de cînd avea trei ani și spune că stația de tren este dragostea vieții ei, deși a fost anterior într-o relație cu un bărbat.

”O iubesc atît de mult, e atît de romantică”, a declarat americana. Femeia spune că a iubit la un moment dat un bărbat, cu care a avut o relație timp de 18 luni, dar cînd nu a mai mers s-a simțit extraordinar pentru că a început o relație cu Diadra, pentru că știa că nu o va părăsi niciodată. ”Daidra a fost partnerul cel mai stabil pe care l-am avut vreodată. Am avut cea mai frumoasă perioadă a vieții mele fiind soția ei.

Îmi era frică să fiu îndrăgostită de oameni, dar nu mi-e teamă cu Daidra. Nu pot părăsi niciodată San Diego, pentru că iubita mea e aici. Nu aș putea iubi niciodată o altă stație de tren – ea e aleasa”, a mai spus Carol Santa Fe.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?