X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

PSRM va prelua experiența chinezilor în construirea partidului

26 mai. 2017,, 15:00   Economie
1932 2

Partidul Socialiștilor acordă o importanță deosebită dezvoltării relațiilor bilaterale cu Partidul comunist chinez (PCC) și va prelua experiența PCC în construirea partidului.

Declarațiile în acest sens au fost făcute de președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, în cadrul vizitei sale în China, transmite Agora cu referire la agenția de presă Xinhua.

Membru al Biroului Politic al Comitetului Central PCC, Zhang Chunxian, a făcut un apel la consolidarea cooperării între cele două partide pentru a promova o dezvoltare sănătoasă și stabilă a relațiilor bilaterale.

La rîndul său, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a declarat că partidul pe care-l conduce acordă o importanță deosebită dezvoltării relațiilor bilaterale și se arată dispusă să învețe din experiența PCC de construire a partidului.

Totodată, potrivit lui Greceanîi, Partidul Socialiștilor speră să consolideze schimburile și cooperarea cu Partidul comunist chinez în diferite domenii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?