X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Soferul fugar care ar fi tamponat mortal un bătrîn a fost reținut (VIDEO)

26 mai. 2017,, 12:40   Societate
4538 2

Șoferul fugar care ar fi tamponat mortal un bărbat de 80 de ani, noaptea trecută pe viaduct, a fost găsit și reținut de polițiști, notează NOI.md.

Bărbatul care a fugit de la locul accidentului s-a dovedit a fi în vîrstă de 27 de ani, originar din raionul Cimişlia. Preliminar, poliţiştii au stabilit că după impact, individul şi-ar fi dus automobilul în localitatea sa de baştină, astfel încercînd să ascundă urmele producerii accidentului rutier.

El a fost escortat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, unde va fi reţinut pe un termen de 72 de ore şi cercetat penal. Conform legislaţiei în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani pînă la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 4 ani.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, în capitală s-au produs 43 de accidente soldate cu pagube materiale, un pieton decedat şi cinci persoane traumatizate. În toate cazurile s-au iniţiat procedurile de documentare a circumstanţelor, privind vinovăţia şoferilor, iar 10 conducători auto au fost deja sancţionaţi cu amenzi în mărime de la 900 pînă la 1500 de lei şi puncte de penalizare aplicate – 50.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?