Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Mînzat și-a evacuat oficiul de lîngă Penitenciarul nr. 13. Ce a lăsat în birou (FOTO)

26 mai. 2017,, 10:30   Societate
6659 1

Avocatul Valerian Mînzat și-a evacuat mobila din biroul pe care îl închiria lîngă Penitenciarul nr.13 din capitală.

Potrivit CrimeMoldova, avocatul s-a folosit de acest sediu mai puţin de două săptămîni, însă a achitat chiria pentru 2 luni, pe data de 24 mai, predîndu-i cheia proprietarului.

Mînzat anunțase despre deschiderea oficiului pe 19 ianuarie 2017, într-o postare de pe pagina sa de Facebook: „Million Dollar Lawyer – avocatul care distruge stereotipurile, Valerian Mînzat. Mereu în acţiune şi gata să sară în ajutor celor care au cu adevărat nevoie de susținerea mea ca avocat. Eu am reuşit în acest sens pentru că lupta pentru dreptate este esențială pentru mine. Cazurile penale atît în ţară, cît şi cele internaţionale sînt o adevărată provocare pentru mine, așa că, dragi clienți, noi vă așteptăm la noua Casă de Avocatură Valerian Mînzat”.

Amintim că recent magistrații Curții de Apel Chișinău au pronunțat decizia motivată în dosarul Valerian Mînzat, care este învinuit de înscenarea unui accident rutier, în urma căruia acesta voia să încaseze peste trei sute de mii de lei de la o companie de asigurări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?