Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Valentin Uzun s-a însurat!

25 mai. 2017,, 15:10   Showbiz
30466 0

Conducătorul formației Tharmis, Valentin Uzun s-a însurat. Evenimentul a avut loc miercuri într-un restaurant de lux din capitală alături de cele mai apropiate persoane, dar și de vedete din showbizul autohton.

După ce a trecut printr-un divorț, Valentin Uzun și-a refăcut viața alături de o altă femeie, aleasa inimii lui se numește Nadeja. La eveniment au fost prezenți colegi de breaslă și membrii familiei, dar și fiica artistului, care și-a felicitat tatăl cu o melodie frumoasă, interpretată live.

Atmosfera a fost încinsă de formațiile Simrat și Tharmis, ambele fiind conduse de Valentin Uzun, dar și de artiștii de peste Prut. Intepreta Dana Markitan a ținut neapărat să-și împărtășească emoțiile chiar de la eveniment și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Azi e mare sărbătoare la noi în țară... Valentin Uzun se-nsoară. Nănaşul este mîndria Moldovei, Metodie Bujor. Să fie veselie... alături de SimratSimrat, Tharmis, şi mulți alți artiști din Moldova şi România”, a scris Dana Markitan.


Și creatoarea de haine Alina Bradu s-a numărat printre invitații la marele eveniment. Aceasta a postat și cîteva fotografii alături de furmoșii miri.

Amintim că Valentin Uzun a fost căsătorit anterior cu soprana Ana Cernicova, cei doi au împreună o fetiță pe nume Amelia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?