Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Bomboanele „Parlament” nu au fost pe placul Inei Șupac

25 mai. 2017,, 12:05   Politică
6934 0

Șefa fracțiunii parlamentare a PCRM, Ina Șupac, s-a arătat ușor surprinsă de faptul că conducerea Parlamentului a decis să-și facă publicitate pe seama unor bomboane ce conțin pe ambalaj imaginea clădirii instituției, notează NOI.md.

Deputata comunistă a întrebat astăzi, în plenul Parlamentului, cui îi aparține această idee și ce scop au urmărit cei care au venit cu propunerea respectivă.

„De Ziua Europei am observat că au fost repartizate bomboane care aveau pe ambalaj imaginea instituției noastre, dar există o altă soluție pentru a restabili încrederea în Parlament: declararea alegerilor anticipate cu menținerea sistemului de vot actual”, a spus Șupac.

La rîndul său, spicherul Andrian Candu a explicat că împărțirea bomboanelor face parte din strategia de comunicare a Parlamentului.

„Parlamentul, ca instituție de stat care are interese în a-și promova imaginea, are brandul său, are elemente corporative, iar repartizarea acelor bomboane face parte din strategia de comunicare a Parlamentului, probabil nu cunoașteți acest lucru. Pe lîngă bomboane, exista la acel stand și multe alte elemente importante. Singura problemă e că ambalajul bomboanelor a fost roșu, anul acesta se poartă albastru deja”, a ironizat Candu.


Menționăm că de Ziua Europei autoritățile le-au dăruit trecătorilor bomboane „Bucuria” cu imaginea clădirii Parlamentului pe ambalaj.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?