X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Consilierii PSRM boicotează şedinţa CMC

25 mai. 2017,, 11:35   Capitala
1932 0

Consilierii municipali din partea fracţiunii Partidului Socialiştilor vor boicota şedinţa Consiliului municipal Chişinău (CMC) de astăzi, 25 mai.

Un anunţ în acest sens a fost făcut puţin timp în urmă de către preşedintele fracţiunii în CMC, socialistul Ion Ceban.

Potrivit lui Ion Ceban, fracțiunea nu va participa la ședința de astăzi a Consiliului deoarece pe agenda de zi au fost incluse mai multe subiecte cu caracter funciar.

„În ultima perioadă abundă această ordine de zi în subiecte cu caracter funciar. Se încearcă din nou a se delapida bani din bugetul de stat, porcul vrea în ajun să se îngrașe. Poziția noastră rămîne a fi una foarte categorică în acest sens, banii trebuie să fie încasați în bugetul municipalității, dar nu în alte părți”, a declarat Ion Ceban.

Totodată, președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a îndemnat și alte fracțiuni să li se alăture. „Noi chemăm și alte fracțiuni să boicoteze această ședință și să includem în cadrul ședințelor teme care sînt cu adevărat importante și necesare pentru a fi aprobate, inclusiv aceste componențe ale comisiilor”, a mai declarat consilierul socialist Ion Ceban.

Potrivit lui, fracțiunea se va întoarce la ședință doar atunci cînd va fi examinat subiectul de pe ordinea de zi privind urgentarea lucrărilor cu privire la consecințele intemperiilor din luna aprilie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?