Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Ariana Grande vrea să plătească înmormîntările victimelor de la Manchester

24 mai. 2017,, 22:30   Showbiz
3662 0

Artista Ariana Grande a luat legătura cu familiile persoanelor care și-au pierdut viața luni seara, la concertul de la Manchester Arena, pentru a le oferi sprijin financiar.

Cîntăreaţa, în vîrstă de 23 de ani, s-a întors la casa ei, din Florida la scurt timp după atacul sinucigaș în urma căruia 22 de oameni au murit. Ariana Grande a postat pe pagina sa de Twitter că vrea să ajute familiile victimelor cu cheltuielile de înmormîntare.

Ariana Grande a amînat show-urile pe care le avea programate în Marea Britanie, Belgia, Polonia, Germania şi Elveţia.

Ariana Grande se află în prezent „într-o stare de isterie”, în urma atacului terorist de luni seară, şi că este incapabilă să mai susţină concerte. Cîntăreaţa şi echipa ei managerială sînt „profund îngrijoraţi” din cauza chestiunilor de securitate.

La cîteva ore după tragedia de luni seară, Ariana Grande a publicat un mesaj pe internet. „Sînt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte”, a scris vedeta americană pe Twitter şi Facebook.


Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?