X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Gheorghe Grîu a ajuns din nou în stradă (VIDEO)

24 mai. 2017,, 17:20   Societate
10953 0

Acum 2 ani a iesit din depresia care îl măcina și a încetat să își mai trăiască zilele cerșind pe străzi pentru o bucată de pîine.




A lansat și o carte, iar lucrurile mergeau din ce în ce mai bine pentru actorul Gheorghe Grîu, însă astăzi l-am gasit din nou în stradă.

Atunci actorul era decis sa dea un alt curs vieții sale. S-a internat la o clinică de dezalcoolizare și spunea că o să revină în teatru, radio sau în televiziune și chiar a lansat o carte.

Însă, în ultimii 2 ani, se pare că lucrurile nu au mers bine pentru actor. Astăzi l-am observat pe Gheorghe Grîu pe o bancă din fața unui magazin din centrul capitalei. Actorul nu arată bine, consumă alcool și spune că nu are niciun sprijin pentru a renunța la vicii.

„Am voință, dar nu am niciun sprijin”, ne-a declarat actorul.

Totodata, Gheorghe Grîu spune că trăiește cu alți trei amici de pahar într-un apartament din capitală.

Povestea lui Gheorghe Grîu a ajuns în atentia publicului după ce în 2011 ProTV a realizat un reportaj despre el. Actorul, cîndva renumit pentru rolurile sale, ajunsese un om al străzii și cerșea mîncare și bani de la trecători. El își trăia zilele cerșind pe străzi pentru o bucată de pîine.

Ulterior, la 2 ani de la reportajul realizat de ProTV, l-am întalnit pe Gheorghe Grîu la un eveniment legat de cinematografie. Atunci actorul a povestit că viața lui s-a schimbat și că în sfîrșit a iesit din depresia care îl măcina.

Dupa o pauza de 15 ani, a încercat să revină pe scenă. În 2014 a susținut un recital de poezie proprie și atunci spunea ca si-ar dori să fie cît mai mult în fața publicului. Ajuns la 53 de ani, actorul spune că are planuri mari de viitor și chiar ar vrea sa revină în cinematografie.

Atunci curajul căpătat l-a ajutat să-și îmbunătățească relația și cu fiica sa, Leanka Grîu, care este actriță în Rusia și care în 2011 nici nu dorea să audă de el.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?