Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Accidentul cu implicarea unui funcționar de stat: cine conducea mașina

23 mai. 2017,, 11:20   Societate
4493 1
Victor Captari, membrul Consiliului de administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), are statut de martor în cazul accidentului care a avut loc pe 29 aprilie 2017 în localitatea Costiceni, Ucraina. Acest lucru pare să confirme cea de-a doua versiune apărută în presă, potrivit căreia nu el se afla la volan în timpul accidentului.

Reprezentanții Serviciului de presă al poliției din regiunea Cernăuți au afirmat pentru Deschide.md că Victor Captari a fost externat din spital și în prezent se află pe teritoriul Ucrainei.

Aceleași surse au mai declarat că membrul CNPF din Republica Moldova colaborează cu ancheta și că are statut de martor, însă investigația continuă.

Declarațiile poliției ucrainene par să confirme informațiile apărute în presa locală precum că nu Victor Captari ar fi fost la volan, ci o femeie. În mass-media ucraineană s-a scris că, potrivit martorilor, în mașină se afla un bărbat și două femei - soția și fiica membrului CNPF.

Or, potrivit versiunii pe care Captari a detaliat-o într-o intervenție telefonică pentru Publika TV, el era cel care se afla la volanul automobilului în timpul accidentului soldat cu moartea unui minor. Contradicțiile ne fac să deducem faptul că inițial oficialul a încercat să ia asupra sa vina persoanei care de facto conducea mașina în momentul impactului mortal. După tragedie, din cauza șocului, Captari a suferit un atac de cord și a fost internat la un spital din Cernăuți.

Amintim că pe 29 aprilie Victor Captari a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu moartea unui minor. Automobilul în care se afla a intrat pe contrasens și a lovit frontal un tînăr în vîrstă de 15 ani, care se deplasa cu bicicleta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?