X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Dodon exprimă condoleanțe poporului englez

23 mai. 2017,, 09:35   Societate
3910 0

Republica Moldova condamnă actul terorist produs noaptea trecută la Manchester, Marea Britanie, a declarat într-un mesaj președintele Igor Dodon.

El a exprimat condoleanțe poporului englez în numele țării noastre, precizînd că Moldova este solidară cu autoritățile engleze în lupta contra terorismului.

„Cu durere și profundă tristețe am aflat despre tragedia produsă la Manchester Arena, soldată cu pierderi de vieți omenești și persoane rănite. În numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, exprim întreaga noastră compasiune și solidaritate cu poporul englez, iar familiilor îndoliate - sincere condoleanțe.​ Republica Moldova condamnă cu fermitate acest act terorist și este solidară cu autoritățile engleze în lupta acerbă împotriva sfidărilor teroriste pe care le putem combate doar cu eforturi comune”, se arată în mesajul președintelui.

O explozie puternică s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Un bilanț actualizat al poliției confirmă că incidentul s-a soldat cu 19 morți și aproximativ 50 de răniți. Autoritățile britanice presupun că este vorba de un atac terorist.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?