Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Flynn a decis sa nu transmită Senatului documentele legate cu Rusia

22 mai. 2017,, 23:30   Externe
1563 0

Fostul consilier pe securitate nationala al Casei Albe, Michael Flynn, va refuza sa se conformeze citatiei Comitetului de Informatii al Senatului care investigheaza posibilele ingerente ale Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016.

Flynn va invoca cel de-al Cincilea Amendament impotriva auto-incriminarii.

Comitetul de Informatii al Senatului investigheaza daca a fost vreo implicare a Rusiei in campania prezidentiala a presedintelui Donald Trump.

Comitetul a cerut mai intai o serie de documente de la Flynn, intr-o scrisoare din 28 aprilie, dar acesta a refuzat sa coopereze.

Comunitatea americana de informatii a concluzionat ca Moscova a incercat sa influenteze alegerile din America in favoarea lui Trump. Rusia a negat orice implicare, iar Trump insista ca a castigat pe drept.


Flynn a fost fortat sa demisioneze in februarie, la mai putin de o luna de la angajare, pentru ca nu a reusit sa ascunda continutul conversatiilor sale cu Sergei Kislyak, ambasadorul rus in Statele Unite ale Americii, si pentru ca l-a indus in eroare pe vicepresedintele Mike Pence in legatura cu aceste convorbiri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?